Tapijt

Tapijt geeft een warme, charmante uitstraling in uw woning. Bij tapijt zijn er veel keuzemogelijkheden, het is verkrijgbaar in verschillende poolhoogtes en kleuren. Tapijt kan gelegd worden vanuit een rol of tapijttegels. Uitsluitend worden tapijttegels niet gebruikt op bijvoorbeeld een trap, omdat dit verpakt zit in dozen en niet op een rol. Met tapijttegels is ook geen ondervloer nodig.

PVC vloeren

Pvc is verkrijgbaar in stroken, tegels en als click- of lijm versie. Ook is de keuze in structuur en kleur supergroot, van hout- tot betonlooks. Met zoveel mogelijkheden is er altijd een pvc vloer die bij u past. Pvc vloeren zijn geluiddempend, waterbestendig en hebben minimaal onderhoud nodig. Wilt u geen tegelvloer in bijvoorbeeld de badkamer, dan is een pvc vloer de ideale oplossing. Pvc vloeren zijn waterbestendig waardoor dit ook warmer aan voelt op de voeten dan een tegelvloer. Tevens is dit een goedkopere uitkomst dan een tegelvloer.

Laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en maten. Wanneer erover heen gelopen wordt, klinkt het laminaat vrij luid. Daarom is een goede ondervloer erg belangrijk. De kwaliteit van het laminaat speelt een grote rol. Samen zoeken wij met u het juiste laminaat en welke het beste bij uw huis past!

 

Linoleum

Omdat linoleum een zeer kleurvaste en duurzame vloerbedekking is, wordt deze vaak toegepast bij kamers met intensief gebruik. Wij leggen in eigen beheer het linoleum in uw ruimte. Pas wanneer de eerste baan perfect gelegd is, beginnen onze specialisten met het installeren van de andere banen. Wij verzorgen egalisatiewerkzaamheden met de meest hoogwaardige self-levelling egalisatieproducten. Speciaal toegepast op milieuvriendelijk voorstrijken. Van Hoorn Projectstoffering zorgt voor een optimaal eindresultaat van uw linoleum vloer.

Vinylvloeren

Vinyl vloeren zijn gemakkelijk, comfortabel en is het meest geschikt voor mensen met allergie├źn. Bij een vinyl vloer is alles volledig vlak en zijn er geen naden. Daardoor zijn vinyl vloeren makkelijk schoon te houden. Vinyl is een waterbestendig product, daarom is het een ideale vloer voor in het washok of voor in de keuken. Vinyl vloeren voelen zacht, warm en veerkrachtig aan en dat zijn ze ook! Deuken van stoelpoten en naaldhakken zullen snel weer wegtrekken door de veerkrachtigheid van vinyl.