Complete vloer installatie

Een van onze belangrijke diensten is een complete vloerinstallatie. Dat betekent; we leveren niet alleen, maar ook verwijderen we oude vloerbedekking en installeren we de nieuwe vloerbedekking voor u. Hebt u een ruimte die u wilt laten voorzien van een nieuwe vloer met projectstoffering? Deze klus is meestal geen makkelijke ingreep, maar als u dit laat uitvoeren door ons, dan wordt het eenvoudiger. We werken met een heldere en duidelijke werkwijze, zodat u geen zorgen hebt. Ten slotte gaan wij uw ruimte omtoveren met een nieuwe en perfecte projectvloerbedekking. Wij komen graag bij u op locatie langs,  vervolgens laten we aan u de eindeloze mogelijkheden zien en geven we ook toepasbaar advies, met daarbij een complete meting van de ruimte. Deze wordt voorzien met vloerbedekking, met als resultaat de vloer geleverd onder de beste condities door Van Hoorn Projectstoffering.

Schuren en egaliseren

Om oneffenheid van uw vloerbedekkingen te voorkomen, zowel nieuwbouw als renovatie,  dient de ondergrond van uw vloer volledig vlak en egaal te zijn. Op uw locatie beoordelen wij de ondergrond van te voren en bepalen wij met welke producten we de vloer gaan egaliseren om een maximaal resultaat te behalen.

Ondervloeren

Bij vloerbedekking hoort vaak een ondervloer. Een ondervloer houdt de warmte langer vast en dempt het geluid. Bij sommige appartementen is een ondervloer verplicht. Daarnaast maken we met een ondervloer een ongelijke vloer vlak, zodat we uw vloerbedekking netjes kunnen leggen. Of u ook een ondervloer nodig hebt, hangt af van de situatie in uw woning en van uw persoonlijke wensen. We komen graag bij u op locatie en adviseren u graag welke soort ondervloer bij uw vloerbedekking past.